BROWSE ARTIST :    0-9 A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

Chord Gitar dan Lirik Bojoku Ketikung - NDX AKA Familia

0

 Aku ra nyongko koe tego karo konco
jarene konco kentel
bojoku tok sleding tekel
opo ra ono kimchil lio sing seneng koe
Nganti koe nikung, bojone koncone dewe

Heee koe koncoku, sing jarene cs ku
nanging nyatene neng mburi kok koe koyo pabu
mbribik nikung nyiak bojone konco dewe
Ora mikir koncone tumindak sak penake
paitan cangkem lunyu kau merebut pacarku
tusuk dari belakang ah manaku tau
seakan kau arjuna pada engkau keju
ra ngango sopan santun kau dustai diriku

Sak tenane atiku loro nanging aku mencoba ra popo...
Sak tenane atiku loro nanging aku kebacot loro...

Aku ra nyongko koe tego karo konco
jarene konco kentel
bojoku tok sleding tekel
opo ra ono kimchil lio sing seneng koe
Nganti koe nikung bojone koncone dewe

A..ku kurang opo, kok koe iso tego
opo ono salah ku teros koe ndikong
aku opo putut ajarno .kok aku kudu lilo
ngrasakno tumindakmu sik ngerugekke awakku
pancen koe konyol ning utekmu kok protol
pendak ndinone awor ee bojoku tok gondol
tak bisa aku pendam mana sangup bertahan
neng ngarep kok apikan neng mburi ko bajingan

Sak tenane atiku loro nanging aku mencoba ra popo...
Sak tenane atiku loro nanging aku kebacot loro...

Aku ra nyongko koe tego karo konco
jarene konco kentel
bojoku tok sleding tekel
opo ra ono kimchil lio sing seneng koe
Nganti koe nikung bojone koncone dewe

yowis sak karepmu, nek ngeneki caramu
yes wis iki dalane, aku mung ikhlas wae
koe mung tak bedani, kok watakmu kemlinthi
pacar teman sendiri, kau anggap permaisuri
gek ndang rumat kono. gek ndang untal kono
mugo iso seneng awet tekan tuo
sakjane aku nguyu, mikirke tumindakmu
kok koe ngragas banget, ngopeni turahanku

Sak tenane atiku loro nanging aku mencoba ra popo...
Sak tenane atiku loro nanging aku kebacot loro...

Aku ra nyongko koe tego karo konco
jarene konco kentel
bojoku tok sleding tekel
opo ra ono kimchil lio sing seneng koe
Nganti koe nikung bojone koncone dewe (2x)

If You Like This Post, Share it With Your Friends

Artikel Terkait Jawa

TERIMA KASIH ATAS KUNJUNGAN SAUDARA
Judul: Chord Gitar dan Lirik Bojoku Ketikung - NDX AKA Familia
Ditulis oleh Ratna Atori
Rating Blog 5 dari 5
Semoga artikel ini bermanfaat bagi saudara. Jika ingin mengutip, baik itu sebagian atau keseluruhan dari isi artikel ini harap menyertakan link dofollow ke https://www.yantasik.net/2017/05/chord-gitar-dan-lirik-bojoku-ketikung.html. Terima kasih sudah singgah membaca artikel ini.

Komentar Facebook:

0 Komentar Blog:

Silahkan berkomentar dengan sopan dan baik mengenai postingan ini, semoga membantu pengetahuan Kord kamu.
ingat! No Spammer! Komentar yang terdeteksi SPAM dengan terpaksa akan dihapus.