BROWSE ARTIST :    0-9 A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

Chord dan Lirik Sakur Mimpi - Darso

loading...

Em       
Saprak anjeun ngaléos
C
Ngabeubeutkeun duriat
D
Hirup asa nunggeulis
        Em
Haté mararinggis


Em
Saprak anjeun ninggalkeun
    C
Ngararajéet cinta urang
D
Pikiran baluweng
        Em
Pinuh ku émutan


D   
Sagala rasa kabawa anjeun
Em
Saparo nyawo ngilu ka anjeun
    D
Nikmati hirup leungit teu nyésa
    Em
Teuing kamana



**
Em            C
Létah teu mirasa sagala karasa pait
D                Em
Saré gulang guling hésé peureum



reff…


Em            D
Kahayangmah ieu téh sakur ngimpi
    Am
Anu ngageuingkeun urang
        Em
Tina kasombongan diri


Em            D
Kahayangmah waktu teh ngulang deui
        Am
Sabulan anu katukang
        Em
Basa silih keukeupan


    Am
Ngahelas kaleungitan
    Em
Ngoréjat seseblakan
    F#m        B   
Lieuk euweuh, lieuk euweuh
    Em    E
Ngagugulung lamunan


    Am
Ngarep-ngarep sakur ngimpi
    Em
Ngarep-ngarep anjeun datang
    F#m    B   
Tiap detik gé tatanya
       Em
Dimana anjeun



balik ke **
loading...

If You Like This Post, Share it With Your Friends

Artikel Terkait Koleksi D ,Pop Sunda

TERIMA KASIH ATAS KUNJUNGAN SAUDARA
Judul: Chord dan Lirik Sakur Mimpi - Darso
Ditulis oleh Ryan Rohidin
Rating Blog 5 dari 5
Semoga artikel ini bermanfaat bagi saudara. Jika ingin mengutip, baik itu sebagian atau keseluruhan dari isi artikel ini harap menyertakan link dofollow ke https://www.yantasik.net/2013/05/chord-dan-lirik-sakur-mimpi-darso.html. Terima kasih sudah singgah membaca artikel ini.

Komentar Facebook: