BROWSE ARTIST :    0-9 A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

Chord Gitar dan Lirik Tong Diceungceurikan - Oon B

loading...
intro : Em C Em C Em

        Em
Panas nu sakieu mentrang
        C
Sugan teh moal rek hujan

Sono bogoh anu urang
        Em
Geuningan teu bisa manjang


        Em
Asa dina pangimpian
        C
Urang jadi pipisahan

Kadeudeuh nu nyangreud pageuh
        Em
Kiwari talina udar


        C
Urang teu bisa embung
            Em
Najan ka gandrung sagunung
        C
Urang teu bisa nolak
        Em
Najan duriat sajagat


        Em
Urang lir ibarat wayang
        C
Usik malik na ku dalang

Anu teu wasa teu weunang
            Em
Beureum hideung kumaha dalang


        Em
Apan hirup ngalakon
        C
Saperti dina sinetron
       
Caritana kedah pisah
        Em
Nya hamo bisa dipondah


        C
Urang teu bisa embung
            Em
Najan laput rasa gandrung
        C
Urang teu bisa nolak
            Em
Najan limpas ku ka beurat


            Am
Tarimakeun janten rangda
            Em
Akang pasrah jadi duda
        Am
Najan pait bari peuheur
        Em
Teu bisa di kumahakeun
    C
Ulah ceurik
        Em
Tong diceungceurikan


            Am
Takdir teu beunang dipungkir
            Em
Kadar teu bisa di singlar
        Am
Najan pada pada beurat
            Em
Meureun gurat keudah peugat
    C
Ulah ceurik
        Em
Tong diceungceurikan


        C
Wayahna cing tumarima
        C
Urang teu bisa kumah
        Em
Teu bisa kumaha
loading...

If You Like This Post, Share it With Your Friends

Artikel Terkait Koleksi O ,Pop Sunda

TERIMA KASIH ATAS KUNJUNGAN SAUDARA
Judul: Chord Gitar dan Lirik Tong Diceungceurikan - Oon B
Ditulis oleh Ryan Rohidin
Rating Blog 5 dari 5
Semoga artikel ini bermanfaat bagi saudara. Jika ingin mengutip, baik itu sebagian atau keseluruhan dari isi artikel ini harap menyertakan link dofollow ke https://www.yantasik.net/2013/03/chord-gitar-dan-lirik-tong.html. Terima kasih sudah singgah membaca artikel ini.

Komentar Facebook: