BROWSE ARTIST :    0-9 A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

Chord dan Lirik Anjeun - Nining Meida

Written By Ryan Zeini Rohidin on 04 Juni 2013 | 09.14

Intro : C D Bm C G

 C D     D
Teu aya deui, nu mikancinta iwal anjeun
Bm C
Teu aya deui, nu mikamelang iwal anjeun
G C    D
Pangnyaahna sadunya, pangbageurna sadunya iwal anjeun
C C D
Anu heman tur daria, anu jangji satia ngan ukur anjeun


G
Duh aduh aduh aduh
C D
Hate bagja bisa papanggih jeung anjeun
C
Duh aduh aduh aduh
D G
Hate reugreug aya sagigireun anjeun


D
Ngan saeutik hanjakalna
C D
Lamun tepang osok ngajak rurusuhan
G
Dasar kudu kanyahoan
D G
Horeng anjeun geus rimbitan


C D D
Teu aya deui nu jadi pikir iwal anjeun
Bm C C
Teu aya deui nu kagundamkeun iwal anjeun
G
Inggis beunang ku batur
C D
Inggis bogoh ka batur, iwal anjeun


C C
Unggal peuting babacaan
C C D
Mapatkeun pelet asihan husus keur anjeun
G
Duh aduh aduh aduh
C D
Kurang dahar, kurang sare mikir anjeun
C
Duh aduh aduh aduh
D
Hayang deukeut, hayang geugeut...
G
Ngan jeung anjeun


D
Dasar kudu kanyahoan
C D
Ngirim surat salah ngasupkeun eusina
G
Gurat sial jeung cilaka
D G
Putus ka ditu ka dieu.

RELATED CHORDS

Komentar Facebook