BROWSE ARTIST :    0-9 A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

Chord Gitar dan Lirik Tong Diceungceurikan - Oon B

Written By Ryan Rohidin on 08 Maret 2013 | 21.08

intro : Em C Em C Em

        Em
Panas nu sakieu mentrang
        C
Sugan teh moal rek hujan

Sono bogoh anu urang
        Em
Geuningan teu bisa manjang


        Em
Asa dina pangimpian
        C
Urang jadi pipisahan

Kadeudeuh nu nyangreud pageuh
        Em
Kiwari talina udar


        C
Urang teu bisa embung
            Em
Najan ka gandrung sagunung
        C
Urang teu bisa nolak
        Em
Najan duriat sajagat


        Em
Urang lir ibarat wayang
        C
Usik malik na ku dalang

Anu teu wasa teu weunang
            Em
Beureum hideung kumaha dalang


        Em
Apan hirup ngalakon
        C
Saperti dina sinetron
       
Caritana kedah pisah
        Em
Nya hamo bisa dipondah


        C
Urang teu bisa embung
            Em
Najan laput rasa gandrung
        C
Urang teu bisa nolak
            Em
Najan limpas ku ka beurat


            Am
Tarimakeun janten rangda
            Em
Akang pasrah jadi duda
        Am
Najan pait bari peuheur
        Em
Teu bisa di kumahakeun
    C
Ulah ceurik
        Em
Tong diceungceurikan


            Am
Takdir teu beunang dipungkir
            Em
Kadar teu bisa di singlar
        Am
Najan pada pada beurat
            Em
Meureun gurat keudah peugat
    C
Ulah ceurik
        Em
Tong diceungceurikan


        C
Wayahna cing tumarima
        C
Urang teu bisa kumah
        Em
Teu bisa kumaha

RELATED CHORDS

Komentar Facebook